tiistai 20. maaliskuuta 2012

Turhauttavaa

Suurin osa tästä päivästä menikin ajellessa. Ensin ajoin Enäjärvelle auttaakseni isääni metsätöissä. Matkassa yhteen suuntaan kestää noin tunti näin talvella, eli menopaluu vie kaksi tuntia. No varmasti muitakin "harmittaisi", jos ajaisi saman matkan vain tunnin homman takia. Tämän hetkinen bensan hinta ei ainakaan auta "harmitukseen". No saan auttamisesta sen verran rahaa, että saan maksettua bensat. Ja autan kyllä isääni mielelläni. Torstaina olisi ilmeisesti lisää hommia, toivottavasti tällä kertaa poikkuisen enemmän.

No poistuin nopeasti kohti Kouvolaa, sain nimittäin aamulla soiton lääkäriajastani. Olin varannut ajan mahdollisimman myöhälle iltapäivään, ja nyt minun haluttiin saapuvan paikalle jo yhdeltä. Pikkaisen oli kiire, mutta ehdin sekä auttaa isääni, että käydä lääkärissä.. Nyt loppupäivä onkin mennyt vähän valjuissa olotiloissa, siis mitään vakavaa ei ollut, vaikka lääkärissä kävinkin, mutta tuli vähän huono olo operaation jälkeen.

Onneksi päivä on jo melkein ohi. Toivottavasti huomenna saan jotain aikaan tässä kotosalla.

Tämä on hieman vanhempaa tuotantoa, kaveri toivoi catepillar-pipoa niin pitihän se tehdä. Tämä taisi valmistua joulu-/tammikuussa, mutta halusin kuitenkin näyttää, että tällainenkin on puikoistani valmistunut.

1 kommentti:

  1. Ehdottomasti vanhemmatkin työt esille. Mitä sitä suotta niitä piilottelemaankaan. Mä kaivoin joulun alla vanhat työt esiin ja julkaisin. Vuosien takaisia piirustuksia, maalauksia jne.

    VastaaPoista