lauantai 24. maaliskuuta 2012

Elämää meillä

Vaikka lähinnä tähän blogiin aion kirjoittaa erilaisista tekemistäni asioista, ajattelin, että esittelen kuitenkin tänään hieman millaista elämää meillä on. Eli minä ja Mister P asutaan vanhassa pienessä maatalossa. Meidän kanssa täällä asuu kaksi kissaa, Sipi ja Roni, ja meillä on myös akvaario, jossa juuri tällä hetkellä on 12 kalaa. Toivottavasti kalojen määrä ei ainakaan pienene, ja kissojen määrä olisi juuri sopiva :)

 Sipi on vajaa kaksivuotias leikattu kolli.
 Roni on alle vuoden ikäinen leikattu kolli. Roni toimii myös paperisilppurina.
Jostain ihme syystä kaikkia kaloja ei vain saanut yhteiskuvaan... Mikäköhän niitä vaivaa, kun poseeraminen on niin hankalaa.

Tänään käytiin ostamassa osa kaloista, kun edellisestä erästä oli vain pari jäljellä. Suurin osa vedestä vaihdettiin tässä välissä, ja tilannetta korjattiin vedenparannusaineella. Toivottavasti fisut pysyvät hengissä, niitä on ihan kiva katsella, Ronikin tykkää.

Haluaisin tehdä jotain, mutta en oikein osaa päättää, että mitä. Voisin oikeastaan kutoa myssyn loppuun, niin voisi sitten sen jälkeä siirtyä johonkin muuhun. Mutta kun mieleni tekisi ommella jotain tilkuista, sellaisia kankaita vain ei ole yhtään kotona.. No pitää keksiä jotain, tai sitten tuijotan vain kaloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti