sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

sisustuskori

Näin uusimmassa suuri käsityölehdessä virkatun sisustuskorin, ja sain sitten inspiraation kokeilla. Kävin torstaina ostamassa lankaa ja tänään päättelin. Kori olisi valmistunut nopeamminkin, mutta kun on tullut tehtyä muutakin viikonlopun aikana.

Alunperin korin reunassa oli palluroita, mutta en oikein pitänyt niistä ja kun luin ohjeen, voin rehellisesti sanoa, että en tajunnut mitä olisi pitänyt tehdä. Virkkaan siis todella harvoin, enkä ole ikinä tainut virkata ohjeen mukaan. Muokkasin ohjetta mielessäni ja reunaan syntyi pieniä lenkkejä, kuvasta ei kyllä oikein saa selvää. Teen varmaan toisenkin korin. Ainakin aluksi olin tekemässä koria/koreja lahjaksi (sen perusteella valittu väri, joka on luonnossa vihreämpi), mutta ihan söpö tuosta tuli, joten ties vaikka jäisi kotiin. Tai sitten ostan lisää lankaa. :)

Kori oli helppo kutoa ohjeen mukaan (siis reunan koristelua lukuunottamatta), eikä tuollaisen 13cm halkaisijalta ja 8cm korkean korin tekemiseen hirveän kauaa kestänyt (tai ei olisi jos pystyisin esimerkiksi virkkaamaan ja tuijottamaan akvaariota samaan aikaan).

1 kommentti:

  1. Kaunis kori! Minäkään en osaa virkata, mutta sinä sentään teit tuon! Minulta ei onnistuisi senkään vertaa. :)

    VastaaPoista