maanantai 23. huhtikuuta 2012

pientä avautumista

Ilmeisesti sain edellispäivänä suututettua yhden naisen. En ole ihan varma miten, pikkuisen sarkastisesti saatoin sanoa. Yhtäkkiä kyseinen henkilö olikin sitten vetäissyt nenäänsä pussillisen herneitä. Hän muun muassa uhkaili minua, yritti sekoittaa "asuinkumppanini" eli Mister P:n mukaan ja taisi udella joltakin facebook kaveriltani tietoja minusta. Ja kaikki tämä sen takia, että yritin auttaa toista ihmistä eräässä facebookin ryhmässä, vaikka en ylläpitäjä olekaan, ja kun kyseinen henkilö liittyi keskusteluun ja alkoi sitten huutamaan caps lockia apuna käyttäen, sanoin hänelle, yhdelle ylläpitäjistä, vastaan.

No muutama kaverini, kenen kanssa olen asiasta puhunut, on sitä mieltä, että minun tulisi ilmoittaa tästä poliisille. Laittomat uhkaukset pitää ottaa vakavasti. Saman ryhmän toinen ylläpitäjä on puolellani, mutta odottaa mitä muut ylläpitäjät sanovat (ylläpitäjiä on siis yhteensä neljä kyseisessä ryhmässä). No tänä aamuna huomasin, että minut on poistettu koko ryhmästä, hienoa, epäilen poistajaksi "riitakumppaniani". Odottelen mielenkiinnolla mitä seuraavaksi tapahtuu... Huoh...

Piristin itseäni tänään ostamalla pääkallon ja pari kalaa akvaarioon. Olin siis kaupungilla käymässä apteekissa ja ruokaostoksilla, ja päätin "käväistä" lemmikkieläinliikkeessä. Laskin äsken, että jos kaikki ovat edelleen hengissä niin akvaariossamme on yhteensä 57 kalaa. Tosin tilaa on reilusti, akvaarion tilavuus kun on noin 300 litraa ja lähes kaikki kalat on aika pieniä, eli lisääkin mahtuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti