sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Ja niin meille muutti koira

 Tänään se sitten tapahtui, haettiin Doris (rotu: karjalankarhukoira) meille. Matka sujui suurimmaksi osaksi hyvin (eihän sitä edes paljoa ollut, vähän vajaa tunti), noin puolessa välissä Doris vaan päätti viettävänsä loppumatkan etupenkillä, eli sylissäni. Koiran mielestä matka tuntui sujuneen hyvin, itse en niin viihtynyt loppumatkasta.
 Tässä on siis uusi tarha ja koppi ovelta katsottuna.

 Eikä pahemmin valittamista näyttäisi olevan.

Roni ei ainakaan ensi kohtaamisen aikana ollut kovin innoissaan uudesta tulokkaasta. Karvat nousi heti pystyyn kun näki ensimmäisen vilauksen koirasta, ja piti outoa murinaa. Dorista ei pahemmin kiinnostanut.

Ilmeestä näkee, että Roni ei tainnut pahemmin tykätä, vaikka Dorista ei haukkunut, ei yrittänyt nuolla, ihan vaan pikkaisen tarhan raosta haistoi.

Eli tällä hetkellä meillä on 2 kissaa, yksi koira ja useampi kymmenen kalaa. Kun Mister P repi rikkaruohoja pihalla yritin kysellä olisiko seuraavaksi hankittava kesä-vasikka tai -lammas, syömään ruohot pihasta :D No tuskin kuitenkaan

4 kommenttia:

  1. Hei sihu. Mulla oli hukassa sun blogi. :( Etsin ja etsin, mutta kun en muistanut edes nimellä. No, nyt se tuli mieleeni, googletin ja sieltä se sitten aikansa etsittyäni löytyi. :) Huh huh.
    No, nyt laitan talteen listaani. Ei mene uudestaan hukkaan.

    Onnea uudesta perheenlisäyksestä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sihu ihanasta paketista ja joulukalenterin luukusta! Mistä sinä arvasit, että meiltä alkaa se tee olla loppu!? :D

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti saat tätä kautta kiitokset... avasin joulukalenteriluukun, ja todellakin kiitokset haluaisin sinulle sanoa! Jaoin karkit ja ihania kaikki! KIITOS!

    VastaaPoista